Nederlands

Boek direct via ons hotel en ontvang 5% korting in vergelijking met andere websites!

Boek direct via ons hotel en ontvang 5% korting in vergelijking met andere websites!

Kamers

Onze kamers bestaan uit drie types: budget, standaard en luxe. Alle kamers beschikken over een comfortabel tweepersoonsbed, heerlijke zachte handdoeken en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een plezierig verblijf in ons hotel. Alle kamers bevinden zich verspreid over 7 etages. Het is ons doel om u een luxe ervaring voor de laagste prijs te bieden. Gratis Wi-Fi, gratis parkeren en 24/7 gratis koffie en thee zit bij de kamerprijs inbegrepen. Ontbijt, lunch en diner is optioneel. Bij het boeken van uw kamer kunt u uit één of meerdere van deze opties kiezen.

Ontmoet uw zakenpartners

Ons restaurant is ideaal voor het uitnodigen van uw zakelijke partners. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vergaderingen en evenementen voor zowel kleine als grote groepen te organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Verder bieden wij gratis Wi-Fi aan in het hele hotel.
Business travellers in New Century Hotel

Trek?

Wilt u ontbijten, lunchen en dineren in ons hotel? Ons menu bestaat uit zowel traditionele Nederlandse gerechten als traditionele Chinese gerechten uit de Kantonese keuken. Bij het reserveren van een kamer kunt u kiezen uit een of meerdere van deze opties. Bovendien bieden wij gratis koffie en thee aan voor al onze gasten, inclusief uw gasten.
Image
Vragen?

Ons personeel staat klaar om uw vragen te beantwoorden!

New Century Hotel
Fogostraat 10
1060LJ Amsterdam
The Netherlands

info@nchotel.nl
+31 (0)20 619 8550

Copyright © 2022 New Century Hotel Amsterdam
Nederlands