Nederlands

Boek direct via ons hotel en ontvang 5% korting in vergelijking met andere websites!

Alles-in-één zakelijke bezoeken

Centraal gelegen, gemakkelijk bereikbaar

Dit zorgt er voor dat u altijd snel op uw bestemming zult arriveren. Ons hotel bevindt zich op slechts 25 minuten afstand van Schiphol (buslijn 194) en slechts enkele minuten van de snelweg. Als u met de auto komt kunt u gebruik maken van onze gratis parkeerplaatsen.
Image
Image

Comfort voor een betaalbare prijs

Geniet van het comfort van onze gerenoveerde luxe kamers. Alle kamers beschikken over speciaal voor ons hotel ontworpen bedden, heerlijk zachte handdoeken en alle voorzieningen die u nodig heeft. Maak gebruik van gratis Wi-Fi, gratis parkeren en 24/7 gratis koffie en thee.

Ontmoetingsplaats voor zakelijke bezoeken

Ons restaurant is ideaal voor het uitnodigen van uw zakelijke partners. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vergaderingen en evenementen voor zowel kleine als grote groepen te organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Verder bieden wij gratis Wi-Fi aan in het hele hotel.
Image

Trek?

Wilt u ontbijten, lunchen en dineren in ons hotel? Ons menu bestaat uit zowel traditionele Nederlandse gerechten als traditionele Chinese gerechten uit de Kantonese keuken. Bij het reserveren van een kamer kunt u kiezen uit een of meerdere van deze opties. Bovendien bieden wij gratis koffie en thee aan voor al onze gasten, inclusief uw gasten.
Image
Image

Uw eigen werkplek

Zoekt u een comfortabele plek om te werken? We bieden passende werkruimten aan die aan al uw behoeften voldoen, zoals gratis Wi-Fi en de mogelijkheid om de batterij van uw laptop of telefoon op te laden. Daarnaast bieden wij gratis koffie en thee aan voor al onze gasten, inclusief uw gasten.
page-title-bg-ash.png

Boek direct via ons hotel en ontvang 5% korting in vergelijking met andere websites!

New Century Hotel
Fogostraat 10
1060LJ Amsterdam
The Netherlands

info@nchotel.nl
+31 (0)20 619 8550

Copyright © 2021 New Century Hotel Amsterdam

Hotel marketing door MyBookings.com

Nederlands